Bereken je gezonde gewicht:

Lengte:
 m  cm

Gewicht:
 kg

Papelaan 85 j
Voorschoten
(071) 5622 955

Huis te Landelaan 490
Rijswijk

Kanaalweg 33
Capelle a/d IJssel
(010) 2236 683

06-2003 6159
info@devoorsprong.nl

Lid van NVD

Route Voorschoten

Diëtistenpraktijk De Voorsprong te Voorschoten (Papelaan 85 j, 2252 EG Voorschoten):

  • Per openbaar vervoer (trein): uitstappen op Voorschoten Centraal (NIET Voorschoten De Vink)

Het gebouw waarin De Voorsprong is gevestigd staat recht tegenover Station Voorschoten, u hoeft alleen maar de parkeerplaats over te steken.

  • Per auto (ruime, gratis parkeermogelijkheden)

- Vanuit Wassenaar:  in de gemeente Voorschoten, na het viaduct komt u op de rotonde, hier de eerste afslag nemen (Rouboslaan), doorrijden tot de driesprong, dit is de Papelaan. U rijdt langs station Voorschoten. Op de hoek staat het gebouw waarin De Voorsprong is gevestigd.

- Vanuit Leiden:  voorbij het gemeentebordje Voorschoten de Leidseweg/Koningin Julianalaan volgen tot de kruising in het centrum van Voorschoten, d.i. na het derde stoplicht. Op deze kruising slaat u rechtsaf, richting Wassenaar. Deze weg blijven volgen tot aan de rotonde, de rotonde voor driekwart volgen (Rouboslaan), en doorrijden tot de driesprong, dit is de Papelaan. U rijdt langs station Voorschoten. Op de hoek staat het gebouw waarin De Voorsprong is gevestigd.

 - Vanuit Leidschendam: de Veurseweg volgen tot aan de eerste kruising, hier linksaf slaan (Karel Doormanlaan). Deze weg blijven volgen tot u voorbij station Voorschoten rijdt, de weg kronkelt enigszins. Op de Rouboslaan, voor het station, krijgt u de driesprong met de Papelaan. Op de hoek staat het gebouw waarin De Voorsprong is gevestigd.

Kaart grote versie.

 

 

Plattegrond