samen investeren in de voorsprong van elke leerling

 

Investeren in de voorsprong van leerlingen betekent investeren in ons personeel. Met onze huisacademie De Voorsprong creëren we een plek waar we met en van elkaar leren.

 

 

ondersteunen

 

In het onderwijs komt er veel op je af en het kan fijn zijn om ondersteuning te krijgen. We hebben zowel voor starters als ervaren medewerkers een aanbod.

 

ondersteunen

ontwikkelen

 

Om kennis, vaardigheden én houding verder te ontwikkelen biedt De Voorsprong opleidingen en trainingen aan. Het aanbod is divers en richt zich bijvoorbeeld naast goed en toekomstgericht onderwijs ook op het welbevinden van de Innoord medewerkers.

 

 

ontwikkelen
een leerzame training waarbij ik me bewust ben geworden van mijn eigen kracht en hoe ik dit optimaal in kan zetten in mijn werk

inspireren

 

Innoord organiseert inspiratiemiddagen en faciliteert leernetwerken. Hiermee creëren we de mogelijkheid om met elkaar nieuwe ideeën op te doen en samen te werken aan ontwikkeling.

inspireren

innoveren

 

Heb je een innovatief idee dat je graag wil uitproberen in je klas of op school? Doe dan een aanvraag bij het innovatiefonds! Het innovatiefonds is bedoeld om de vernieuwingskracht van individuen, groepen en scholen te versterken.

innoveren
na de training betrap ik mezelf soms op een fixed mindset, gelukkig kan ik dit steeds beter omzetten in een growth mindset!