Workshop Bareka en Snappet

Inhoud

De ontwikkeling op het gebied van digitale technologie gaat met enorme sprongen. Wat kunnen wij hiermee in ons onderwijs? Snappet kan hier een goed antwoord op zijn. Snappet wil de kwaliteit van het basisonderwijs verbeteren door een tablet met benodigd lesmateriaal beschikbaar te stellen voor ieder kind. Deze tablet dient als interactieve (slimme) vervanging voor de huidige (werk-)boeken en sluit aan op de meest gebruikte lesmethoden.

 

Docenten

Uitleg van Jolanda Rietel over het inzetten van Bareka. Met de Bareka Profieltoets Rekenen bouwen leerkracht en leerling samen aan een stevig Rekenmuurtje en krijgen ze een helder beeld van de rekenontwikkeling voor gerichte ondersteuning en oefening.

Uitleg van Astrid Brugman over het inzetten van Snappet voor rekenen. De Vier Windstreken werkt met goede resultaten met Snappet en de leerkrachten zijn zeer positief over dit adaptief onderwijsplatform met ingebouwd navigatiesysteem voor elke klas.

 

Doelgroep

Alle leerkrachten die zoeken naar een goed adaptief programma voor rekenen. Zowel startende als ervaren leerkrachten.

 

Voorbereiding

Wellicht is het zinvol om ter voorbereiding naar de site van Snappet te gaan en de mogelijkheden te bekijken. Kijk voor meer informatie op snappet.org.

 

Aantal deelnemers

minimaal 8, maximaal 25

 

Tijdstip

15.15 – 16.45 uur

 

Datum

4 februari

 

Inschrijven

De workshop is vol.