inspireren

Mensen, jong en oud, ontwikkelen zich als ze gemotiveerd en in balans zijn. Ze raken geïnspireerd en gemotiveerd van wat wél werkt. Innoord organiseert inspiratiemiddagen en faciliteert leernetwerken. Door de mogelijkheden om nieuwe ideeën op te doen en samen te werken aan ontwikkeling dragen wij bij aan een positieve dynamiek.

 

Inspiratiemiddagen

Op onze inspiratiemiddagen worden de medewerkers van Innoord op een inspirerende en enthousiasmerende wijze meegenomen in verschillende onderwerpen die in de koersnotitie staan. Iedereen van Innoord kan zich voor deze middagen aanmelden. Als je tijdens de inspiratiemiddagen enthousiast bent geworden, kun je een vervolgtraining binnen De Voorsprong volgen. Óf je kunt een aanvraag doen bij het innovatiefonds.

 

Leernetwerken

In een leernetwerk werkt een groep professionals aan een gedeeld doel rondom een onderwerp of vakgebied. Dit doel is gerelateerd aan de koersnotitie van Innoord. De deelnemers aan het leernetwerk bepalen, aan de hand van het doel, de leeractiviteiten. Wil je je graag aansluiten bij één van de leernetwerken? Neem dan contact op met de voorzitter van dat netwerk.